Νέα οικονομικά προγράμματα και τιμολόγια από τον ΟΤΕ

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2004 17:30

Νέα οικονομικά προγράμματα και μειώσεις σε διεθνείς κλήσεις, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του συνόλου της πελατειακής του βάσης, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ.

Πιο αναλυτικά, ο Οργανισμός προσφέρει νέες ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ για τους οικιακούς πελάτες, με συνολικά έως 4 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας στο λογαριασμό. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Δωρεάν χρόνο ομιλίας μέχρι 3 ώρες για αστικές κλήσεις

- Δωρεάν χρόνο ομιλίας μέχρι 1 ώρα για υπεραστικές κλήσεις

Για τις ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ με δωρεάν χρόνο ομιλίας ισχύει ένα εφάπαξ τέλος εγγραφής 1€ ανά τηλεφωνική σύνδεση.

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά, ειδικό πρόγραμμα για συνταξιούχους άνω των 65 ετών προσφέροντας δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις συνολικής αξίας έως 3 € ανά λογαριασμό.

Ισχύει για μία μόνο σύνδεση ανά δικαιούχο.

Για τους επιχειρησιακούς πελάτες, το πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ διευρύνεται με μεγαλύτερες μειώσεις έως 10% στις αστικές και έως 25% υπεραστικές κλήσεις καθώς και σημαντική μείωση στο εφάπαξ τέλος εγγραφής από 10 € σε 3 €,

ενώ συνεχίζουν να υφίστανται οι υπάρχουσες μειώσεις έως 35% στις διεθνείς κλήσεις (για 1 έως 3 χώρες).

Για τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες, που είτε είναι ήδη εγγεγραμμένοι είτε θα εγγράφονται στο ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ Plus, καθιερώνονται: χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο στις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, μεγαλύτερες μειώσεις έως 10% στις αστικές και έως 25% στις υπεραστικές κλήσεις, ενώ παραμένουν οι υφιστάμενες μειώσεις έως 18% σε όλες τις διεθνείς κλήσεις.

Όσον αφορά στο μηνιαίο πάγιο αναπροσαρμόζεται ως εξής:

-για τις PSTN συνδέσεις σε 11,40 € το μήνα από 10,49 € που ισχύει σήμερα και

-για τις ISDN BRA συνδέσεις σε 14,90 € το μήνα από 13,99 € που ισχύει σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι μια ISDN σύνδεση υποστηρίζει 2 γραμμές επικοινωνίας με τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν από 31 Δεκεμβρίου 2004 και τελούν υπό την έγκριση της ΕΕΤΤ.

Στις διεθνείς κλήσεις καθιερώνεται νέα ενιαία ζώνη για τις 24 χώρες της διευρυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Αλβανία.

Για τη νέα ζώνη ισχύει μείωση τιμών από 15% έως 29% στις κλήσεις από σταθερό προς σταθερό καθώς και νέα ονομαστική τιμή στις κλήσεις από σταθερό προς κινητό 0,283€ ανά λεπτό για τις χώρες της διευρυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και 0,246€ ανά λεπτό για την Αλβανία.

Υπογραμμίζεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη με την εγγραφή τους στα προγράμματα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ, που προσφέρουν επιπλέον μειώσεις έως 35%.

Οι παραπάνω αναπροσαρμογές στις διεθνείς κλήσεις θα ισχύσουν από τις 20 Δεκεμβρίου 2004.

Σχετικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ, η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών, κα Σούλα Εβανς, δήλωσε: «Η νέα μας τιμολογιακή πολιτική ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Όλοι οι πελάτες μας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μπορούν να κερδίσουν πρόσθετες μειώσεις και δωρεάν χρόνο ομιλίας επιλέγοντας το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Επιπλέον, προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας 25 Ευρωπαϊκές χώρες «μια γειτονιά». Στόχος μας παραμένει πάντα να είμαστε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για όλες τις επικοινωνιακές τους ανάγκες, προσφέροντας τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα