Προς έκδοση ομολογιακού δανείο η TOUSA

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2004 16:56

Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι η αμερικανική θυγατρική της εταιρεία στις ΗΠΑ Technical Olympic USA (TOUSA), προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση κοινοπρακτικού δανείου, ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, αποπληρωτέου το 2015, και για το οποίο, βάσει του κανονισμού “Rule 144A” και της ρύθμισης “Regulation S”, δεν απαιτείται η προηγούμενη έγκριση των εκεί χρηματιστηριακών αρχών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παραπάνω εταιρείας, σκοπός του κοινοπρακτικού δανείου, είναι κυρίως η αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεών της “revolving line of credit”, καθώς και η εξυπηρέτηση άλλων αναγκών της.

Το παραπάνω κοινοπρακτικό δάνειο και σύμφωνα με το “Securities Act of 1933”, δεν είναι δυνατόν να προσφερθεί ή πωληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χωρίς την προηγούμενη έγκριση ή την νόμιμη εξαίρεση αυτής από τις αμερικανικές χρηματιστηριακές αρχές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η παρούσα δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, προσφορά ή πρόσκληση για την πώληση του παραπάνω δανείου, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με την διάταξη “Rule 135c” και το νόμο περί χρεογράφων “Securities Act of 1933”, θα την καθιστούσε παράνομη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα