Το νέο οργανόγραμμα της Intracom

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2004 10:41

Όπως ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση της 09/12/2004, η Intracom ολοκληρώνει ένα σημαντικό κύκλο αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με σκοπό την προετοιμασία της για μία νέα περίοδο ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η στρατηγική της εταιρείας προσανατολίζεται σε τρεις βασικούς τομείς. Οι τομείς αυτοί είναι:

- Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Telecom Systems), με αντικείμενο την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων της Intracom. Την ευθύνη αυτού του τομέα αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Μάνος στον οποίο θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης με Γενικό Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χατζηαγάπη.

- Υπηρεσίες (Services & Operations), με αντικείμενο την ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών ολοκλήρωσης και outsourcing στις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Την ευθύνη αυτού του τομέα αναλαμβάνει ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης στον οποίο θα αναφέρονται οι εξής Γενικές Διευθύνσεις :

Telco Business Development, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μάνο Βασιλάκη και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον κ. Λάζαρο Λέντζαρη.

Telco Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Γρηγόρη Βότση.

Government Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Σπύρο Πομόνη.

Banking & Enterprise Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Δημήτρη Πλαγιάννη.

Operations & Outsourcing, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο επικεφαλής του Τομέα, κ. Πασχάλης Μπουχώρης.

- Αμυντικά Συστήματα (Defence Electronics), με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών. Την ευθύνη αυτού του τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τρουλλινός.

Οι παραπάνω τομείς υποστηρίζονται από την οριζόντια μονάδα Corporate Center η οποία ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του Corporate Finance & Administration καθώς και μία σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης που ανήκαν σε άλλες οργανωτικές μονάδες.

Την ευθύνη του Corporate Center αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κλώνης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα