Προμότα: “Bargain store” στην Καλλιθέα

Με τη μέθοδο του franchising
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 12:09

Το πρώτο πιλοτικό κατάστημα “Bargain store” με τη μέθοδο του franchising άνοιξε η Προμότα Ελλάς στην Καλλιθέα (Θησέως 195). Το νέο κατάστημα αποτελεί το δέκατο της αλυσίδας η οποία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς κερδίζοντας συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κλάδο των χρηστικών ειδών οικιακής οικονομίας.

Τα καταστήματα “Bargain” παρά τη γενικότερη κρίση στον κλάδο της λιανικής παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αύξηση ενισχύοντας το cash flow της εταιρείας, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η Προμότα βρίσκεται σε φάση εκτενούς αναδιάρθρωσης μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας αλλά και το δανεισμό της, ενώ ένας από τους στόχους για το 2005 είναι η ανάκτηση της ηγετικής της θέσης στον τομέα του προωθητικού δώρου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η επένδυση στη Βουλγαρία, με την επικείμενη πώληση του μοναδικού σε μέγεθος οικοπέδου 150 στρεμμάτων στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας θα αποφέρει στις αρχές του 2005 σημαντικά κέρδη που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση του δανεισμού της και την παράλληλη ενίσχυση της ρευστότητας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα