Alpha Copy: Αναδιάρθρωση εσωτερικής δομής

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 12:17

Την προαγωγή και ανάληψη καθηκόντων γενικής διεύθυνσης της Alpha Copy από τον κ. Ιωάννη Τσαγγαδά ανακοίνωσε η Alpha Copy προχωρώντας στην αναδιάρθρωση της εσωτερικής οργανωτικής της δομής.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Τσαγγαδάς εργάζεται στην Alpha Copy επί 15 συνεχόμενα έτη σε διαφορετικές θέσεις εργασίας ολοκληρώνοντας επιτυχώς όλο τον κύκλο των Διευθύνσεων που του είχε ανατεθεί σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Εργάστηκε ως Account Manager και Διευθυντής Πωλήσεων στο τμήμα Αυτοματισμού Γραφείου (Minolta) της Alpha Copy και αργότερα Διευθυντής Προϊόντων και Εμπορικός Διευθυντής στο τμήμα Κινητής Τηλεφωνίας (Nokia Mobile Phones), ενώ την τελευταία τριετία εργάστηκε στην θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης της Alpha Copy στον τομέα νέας τεχνολογίας και ψηφιακών υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να συμμετέχει ως Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, το 2005 θα είναι ένας ιδιαίτερος χρόνος για την Alpha Copy και οι στόχοι που αναφέρθηκαν σε γενικές γραμμές θα είναι οι βασικές αρχές της νέας Γενικής Διεύθυνσης να αναπτύξει εντός και εκτός της εταιρείας. Η νέα Γενική Διεύθυνση θα πλαισιωθεί από μία νέα Διευθυντική ομάδα υποστήριξης ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Οι νέες αλλαγές στις Διευθύνσεις θα ανακοινωθούν στις 3 Ιανουαρίου αναλυτικά στην εταιρική παρουσίαση της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Alpha Copy ολοκλήρωσε επιτυχώς μία 20ετή πορεία στο χώρο ψηφιακού Αυτοματισμού Γραφείου και 11 Χρόνια στην Κινητή Τηλεφωνία στην Ελληνική αγορά. Οι προκλήσεις για μία νέα πορεία η οποία αρχίζει το 2005, πρέπει να μας βρει καθ’ όλα προετοιμασμένους τόσο στην οργανωτική μας δομή αλλά και με ξεκάθαρους στόχους υλοποίησης τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στα Βαλκάνια όπου δραστηριοποιείται».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα