Όλι Ρεν: Τις επόμενες εβδομάδες οι αποφάσεις για Ελλάδα

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 14:37
UPD:14:38
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.

Ο Ολι Ρεν για την Ελλάδα

Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο δημοσιονομικό κενό, όπως είπε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο.

Όσον αφορά στο ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους, ο κ. Ρεν είπε ότι θα εξετασθεί κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο, όταν διαπιστωθεί ότι η Ελλάδα έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα. Θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα κατά σειρά προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του ευρωπαίου επιτρόπου Σάιμον Ο’ Κόνορ διέψευσε σήμερα δημοσιεύματα που επικαλούνται δηλώσεις του Όλι Ρεν αναφορικά με τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας.

«Από τη στιγμή που ο Όλι Ρεν δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας όσο βρισκόταν στην Ουάσιγκτον, τα δημοσιεύματα στον Τύπο για το θέμα αυτό φαίνεται ότι είναι εντελώς κατασκευασμένα», έγραψε ο Ο’ Κόνορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα