Εμπεδος: Ενισχύει τη θέση της με το πτυχίο Ζ' τάξης

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2003 15:38

Προεγκρίθηκε από τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εμπεδος η σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, γενικούς διευθυντές, καθώς και συγγενείς αυτών μέχρι και τρίτου βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας. Επίσης, εγκρίθηκε η αναπλήρωση της κενής θέσης του παραιτηθέντος μέλους του δ.σ., κ. Αγγελου Τσουλούφα, από τον κ. Ιωάννη Παντελίδη κι επικυρώθηκε η εκλογή του.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νικόλαος Κουμπάτης, η Εμπεδος ΑΕ αποκτά το ανώτατο κατασκευαστικό πτυχίο της 7ης τάξης, μετά την επεξεργασία των στοιχείων από την αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕXΩΔΕ και αναμένεται η υπογραφή της σxετικής υπουργικής απόφασης.

Σημειώνεται ότι με βάση τις 552 μονάδες που συγκέντρωσε η Εμπεδος κατατάσσεται έβδομη στην γενική βαθμολογία.

Το τελευταίο διάστημα η εταιρεία ανέλαβε δύο νέα έργα: την ολοκλήρωση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης, ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και την παράκαμψη του οικισμού Κρανιάς (τμήμα της Εγνατίας οδού), ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ενεργοποιήθηκε η σύμβαση της Σήραγγας Εκτροπής του Αχελώου, όπου η Εμπεδος συμμετέχει με ποσοστό 40% στην κοινοπραξία κατασκευής του έργου.

Τέλος, με ταχείς ρυθμούς προχωρά η πρόσφατα υπογραφείσα σύμβαση κατασκευής του Χωριού Τύπου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Το έργο εντάσσεται στα Ολυμπιακά έργα και αναμένεται να παραδοθεί το Μάϊο του 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα