Το πόρισμα του υπ. Οικονομικών δικαιώνει το «Ερρίκος Ντυνάν», δηλώνει ο πρόεδρος του ιδρύματος

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2003 15:34
UPD:15:35

Από τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη με θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου ''Ερρίκος Ντυνάν'' Στη φωτό στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του ΕΕΣ, Ανδρέα Μαρτίνη

Διαφορετική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη για τη λειτουργία του νοσοκομείου ''Ερρίκος Ντυνάν'', προκύπτει από το πόρισμα της επιτροπής ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο το Ιδρυμα ''Ερρίκος Ντυνάν'' έχει κοινωφελή χαρακτήρα και ανταποκρίνεται στους αρχικούς στόχους ίδρυσής του απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Μιλώντας σήμερα ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος ''Ερρίκος Ντυνάν'' κ. Ανδρέας Μαρτίνης, εξήγησε ότι την ίδια στιγμή που το νοσοκομείο αυτό λειτουργεί με επιτυχία, φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος στο χώρο της υγείας, καθώς ο Ομιλος Γ. Αποστολόπουλου, που ελέγχει το Ιατρικό Κέντρο, με αγωγή του στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, διεκδικεί τον έλεγχο του νοσοκομείου ''Ερρίκος Ντυνάν'' και αποζημίωση 6,3 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκτίμησε ότι η απόφαση της Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών δικαιώνει τον ίδιο αλλά και το Ιδρυμα, ενώ για την αγωγή του κ. Αποστολόπουλου είπε ότι έπεσαν πλέον οι μάσκες και ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα