Ιδρυση εταιρείας στα Σκόπια από την Intracom

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2003 18:17

Η Intracom, από κοινού με την Iντρακόμ Κατασκευές, ίδρυσε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης υπό την επωνυμία «INTRACOM Ltd Skopje», με έδρα τα Σκόπια. Το εταιρικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, στο οποίο η Intracom συμμετέχει με 70% και η Iντρακόμ Κατασκευές κατά 30%.

Αντικείμενο της νεοσυσταθείσας είναι η εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων, η προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του σχετικού με αυτά εξοπλισμού, η πώληση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και συστημάτων επικοινωνίας, η εισαγωγή - εξαγωγή, προμήθεια, τοποθέτηση, έλεγχος εκτέλεσης και παράδοση τηλεπικοινωνιακού, ηλεκτρονικού, ηλεκτρομηχανικού υλικού και λογισμικού, καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ως την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών.

Η εταιρεία, επίσης, θα έχει δραστηριότητες, σχετικές με εμπορικές εργασίες εξωτερικού και δη οικονομικές, οργανωτικές, τεχνολογικές και συμβουλευτικές, υπηρεσίες τροφοδοσίας για φιλοξενία προσώπων, διεθνείς μεταφορές και εκπροσώπηση εμπορικών οίκων του εξωτερικού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα