Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2003 18:17

Ιδρυση εταιρείας στα Σκόπια από την Intracom

Η Intracom, από κοινού με την Iντρακόμ Κατασκευές, ίδρυσε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης υπό την επωνυμία «INTRACOM Ltd Skopje», με έδρα τα Σκόπια. Το εταιρικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, στο οποίο η Intracom συμμετέχει με 70% και η Iντρακόμ Κατασκευές κατά 30%.

Αντικείμενο της νεοσυσταθείσας είναι η εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων, η προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του σχετικού με αυτά εξοπλισμού, η πώληση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και συστημάτων επικοινωνίας, η εισαγωγή - εξαγωγή, προμήθεια, τοποθέτηση, έλεγχος εκτέλεσης και παράδοση τηλεπικοινωνιακού, ηλεκτρονικού, ηλεκτρομηχανικού υλικού και λογισμικού, καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ως την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών.

Η εταιρεία, επίσης, θα έχει δραστηριότητες, σχετικές με εμπορικές εργασίες εξωτερικού και δη οικονομικές, οργανωτικές, τεχνολογικές και συμβουλευτικές, υπηρεσίες τροφοδοσίας για φιλοξενία προσώπων, διεθνείς μεταφορές και εκπροσώπηση εμπορικών οίκων του εξωτερικού.