Έναρξη της 5ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2013» την Τετάρτη

Διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Α.Ε.
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 16:41
UPD:16:49

Από την Τετάρτη έως και την Κυριακή θα διεξαχθεί στην Κόρινθο η 5η Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2013».

Η έκθεση, που διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, θα βρίσκεται στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου». Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 247 εκθέτες από όλη την Ελλάδα. Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 141 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 40.000.

Στόχοι της έκθεσης είναι η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών και η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της περιφέρειας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών.

Οι κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την έκθεση είναι οι εξής: τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανήματα, βιομηχανικός εξοπλισμός, εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός. παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας και φωτοβολταϊκά.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για το κοινό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα