Siemens: Κορυφαία θέση στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 13:00
UPD:13:04
EPA/PETER KNEFFEL

Η Siemens αναδείχτηκε για μία ακόμα φορά ως η πλέον βιώσιμη εταιρεία και στον κλάδο της,

Την κορυφαία θέση στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones κατέκτησε το 2013 η Siemens, η οποία ανακηρύχτηκε ως η πλέον βιώσιμη εταιρεία κεφαλαιουχικών αγαθών στο πλαίσιο του συγκεκριμένου δείκτη - μίας διεθνώς αναγνωρισμένης κατάταξης στον τομέα της βιωσιμότητας.

«Η κορυφαία θέση της εταιρείας τονίζει τον αδιαμφισβήτητο ηγετικό ρόλο που αναπτύσσει στον τομέα της βιωσιμότητας ανάμεσα σε επτά κλάδους», τονίζει η Siemens, υπενθυμίζοντας πως τιμήθηκε και την περασμένη χρονιά με τη συγκεκριμένη διάκριση.

Επιπλέον, η Siemens αναδείχτηκε για μία ακόμα φορά ως η πλέον βιώσιμη εταιρεία και στον κλάδο της, που αποτελεί μέρος του τομέα Κεφαλαιουχικών Αγαθών. Ο κλάδος αυτός περιλαμβάνει επίσης την General Electric, τη Philips και την 3M.

«Η κατάκτηση της πρώτης θέσης και πάλι αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας μας όσον αφορά στη σαφή και συστηματική προσήλωση της Siemens στη βιωσιμότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών», ανέφερε η Barbara Kux, Μέλος του δ.σ. της Siemens και Chief Sustainability Officer της εταιρείας. «Η στρατηγική, η δομή, τα προγράμματα και οι διαδικασίες που έχουμε θέσει έχουν αποδείξει την αξία τους. Τώρα δρέπουμε τους καρπούς της δουλειάς μας σε όλους τους τομείς», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα