Εκδήλωση για τα 25 χρόνια Σ.Ε.Μ.Α.

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 13:09
UPD:13:09

Η δημιουργία μεγαλύτερων και ισχυρότερων επιχειρηματικών σχημάτων, η ένταση των επενδύσεων στις νέες τεχνολογίες και η επέκταση των εργασιών σε τρίτες αγορές, με πρώτο στόχο τα Βαλκάνια, την Τουρκία και, εν γένει, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελούν τις μελλοντικές προκλήσεις των μεσιτών ασφαλίσεων, όπως τονίζει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α. (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων), Γιώργος Καραβίας, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυση του φορέα.

Σύμφωνα με τον κ. Καραβία, οι μεσίτες ασφαλίσεων αποτελούν έναν από τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα και για περισσότερα από 40 χρόνια στηρίζουν αδιάλειπτα την οικονομία, αλλά και το κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που η χώρα δοκιμάζεται από την ύφεση.

Στην αυριανή εκδήλωση που διοργανώνει ο Σ.Ε.Μ.Α. για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του, στο Μουσείο της Ακρόπολης, κύριος ομιλητής θα είναι ο Alessandro De Besi, πρόεδρος της BIPAR, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διαμεσολαβούντων, ο οποίος θα μιλήσει για την επόμενη ημέρα της διαμεσολάβησης στην ασφαλιστική αγορά και τις προκλήσεις του μέλλοντος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιος Σκορδάς.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα