Πολυ-δάνειο σπουδών από την Τράπεζα Πειραιώς

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2001 18:53
UPD:19:10

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την διάθεση του πολυ-δανείου «Σπουδές για όλους».

Το πολυ-δάνειο σπουδών δίδει την δυνατότητα πρόσβασης σε ανακυκλούμενο δάνειο μέχρι 1.000.000 δρχ. με προνομιακό επιτόκιο 9,6% (από 12,9% που είναι σήμερα), με δυνατότητα αποπληρωμής σε 52 δόσεις μεταβλητού ύψους, με μόνο δικαιολογητικό την ταυτότητα, βεβαίωση εγγραφής σε εκπαιδευτικό ίδρυμα Ελλάδος ή εξωτερικού και υπογραφή κάποιου εγγυητή με ελάχιστο ύψος φορολογικής δήλωσης 1.000.000 δρχ.

Σημειώνεται ότι το πολύ-δάνειο δίδει πρόσθετη δυνατότητα χορήγησης προσωπικού δανείου σε έναν από τους γονείς του φοιτητή ή καταναλωτικού δανείου για την κάλυψη διδάκτρων με επιτόκιο 9,6%.

Με το πολυ-δάνειο σπουδών ο σπουδαστής και η οικογένειά του έχουν πρόσβαση σε προνόμια και εκπτώσεις όπως σύνδεση με το Ιντερνετ, τη δυνατότητα απόκτησης πιστωτικής κάρτας Πειραιώς University Card και της χρεωστικής καρτας Maestro λογαριασμού του πελάτη.

Eπίσης παρέχονται υπηρεσίες αποστολής σπουδαστικού συναλλάγματος και κάλυψη υγείας του σπουδαστή από την ασφαλιστική εταιρεία Πειραιώς Ζωής με έκπτωση 25% επί του ισχύοντος τιμολογίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα