Μετατρέψιμο ομολογιακό 9 εκ. ευρώ και μετονομασία για την Marfin Comm

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2003 19:21
UPD:19:59

Η σύναψη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 9 εκατ. ευρώ, και η μετονομασία της σε Comm Group, αποτελούν δύο στρατηγικές κινήσεις της νέας διοίκησης της εισηγμένης Marfin Comm, όπως επισήμανε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της εταιρείας Τάσος Πηλός.

Ο κ. Πηλός αναφέρθηκε διεξοδικά στην έκδοση του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, πενταετούς διάρκειας, το ύψος του οποίου ανέρχεται σε 9 εκατ. ευρώ. Η έκδοση του δανείου -το σχετικό ενημερωτικό δελτίο έχει ήδη κατατεθεί προς έγκριση στις χρηματιστηριακές αρχές- θα προσφέρει, σύμφωνα με τη διοίκηση, στην εταιρεία τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των δανειακών της υποχρεώσεων και θα συνεισφέρει στην ενίσχυση της κεφαλαιακής της επάρκειας.

Επίσης, η Marfin Comm βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και σύντομα θα μπορεί να ανακοινώσει την τοποθέτηση Ειδικού Διαπραγματευτή (Market Maker) για τη μετοχή της.

Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου για το 2002, οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 41,6 εκατ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη στα 1,47 εκατ. ευρώ. Για το 2003 η διοίκηση εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει σε 46,9 εκατ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη σε 2 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα