Συγχώνευση Seafarm Ionian-Ευρωσυμμετοχών Κεφαλαίου και Επενδύσεων

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2003 13:56

Τις λεπτομέρειες σχετικά με την συγχώνευσή της με την εταιρεία «Seafarm Ionian Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε.», ανακοίνωσε σήμερα η «Ευρωσυμμετοχών Κεφαλαίου και Επενδύσεων Α.Ε.».

Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί με απορρόφηση της Seafarm από τις Ευρωσυμμετοχές, η νέα εταιρεία θα ονομαστεί «Όμιλος Εταιρειών Seafarm» και ο σκοπός δραστηριότητας της θα περιλαμβάνει ιχθυοκαλλιέργειες και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες. Η αποτίμηση των δύο εταιρειών και η σχέση ανταλλαγής των μετοχών θα προσδιοριστεί από πιστωτικό ίδρυμα κοινής αποδοχής.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η κατα' αρχήν συμφωνία τελεί υπό την αίρεση ότι οι τράπεζες θα αποδεχθούν τις προτάσεις κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης της νέας εταιρείας. Για τον σκοπό αυτό οι διοικήσεις των δύο υπό συγχώνευση εταιρίων θα έρθουν σε επαφή με τις δανείστριες τράπεζες για να διαπραγματευθούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2003, ενώ η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών που θα προκύψουν από την συγχώνευση απαιτεί την έγκριση σχετικού ενημερωτικού δελτίου από το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα εξαρτηθεί από αυτή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα