Γ. Γραμματίδης: Καμία συζήτηση με την κυβέρνηση για την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 07:00
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

«Το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του για την συζήτηση αυτής της προοπτικής» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννος Γραμματίδης (φωτογραφία αρχείου).

Καμία επαφή με το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχει μέχρι στιγμής ο τέως πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, για το θέμα της προεδρίας του ΤΑΙΠΕΔ, όπως διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του για την συζήτηση αυτής της προοπτικής. Συνεπώς κάθε άλλη αντίθετη πληροφορία επί του θέματος δεν είναι βάσιμη», αναφέρεται στην ανακοίνωση ενώ σημειώνεται ακόμη πως «ο κ. Γραμματίδης παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη δημόσια συζήτηση περί ανάληψης από αυτόν της θέσης του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. Τον τιμά το γεγονός ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρόσωπα πού η κυβέρνηση εξετάζει γι΄ αυτήν την καίριας σημασίας για την χώρα αποστολή».

Τέλος, αναφέρεται πως «ο κ. Γραμματίδης εχει κατ’ επανάληψη εκθέσει δημόσια τις απόψεις του περί των απαραίτητων προϋποθέσεων για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων της χώρας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα