Νέα ασφαλιστικά προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2003 16:14

Δύο νέα προϊόντα, το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, πρόληψης και νοσηλείας «Φροντίδα Υγείας» και το αμοιβαίο κεφάλαιο "Profile Invest", ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημερίδας της Ευρωπαϊκής Πίστης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας και αναδιοργάνωσης της διοικητικής της δομής.

Στη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν επίσης το νέο οργανόγραμμα βάσει του οποίου δημιουργούνται τέσσερα κέντρα κέρδους (Κλάδος Πωλήσεων, Κλάδος Ζωής, Κλάδος Γενικών Ασφαλίσεων και Κλάδος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών), καθώς και η νέα επιχειρηματική προσέγγιση της εταιρείας κατά την οποία οι εργαζόμενοι θα έχουν ουσιαστικό ρόλο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Γεωργακόπουλος, στην ομιλία του, ανέφερε ότι τα κεφάλαια της εταιρίας ανέρχοντα σε 29 εκατ. ευρώ, το ενεργητικό σε 130 εκατ. ευρώ και η ακίνητη περιουσία σε 36 εκατ. ευρώ, ενώ η παραγωγή το 2002 ήταν 42 εκατ. ευρώ, τα αποθέματα 90 εκατ. ευρώ.

Οπως ανέφερε, η εταιρεία έχει 140.000 πελάτες και 170 συνεργάτες. Ανέφερε, επίσης, ότι στο μέλλον η εταιρεία θα μειώσει σημαντικά το βαθμό εξάρτησης της από συμβατικούς αντασφαλιστές δίνοντας έμφαση σε απλούς και εμπορικούς κινδύνους, προγράμματα ζωής και συνταξιοδότησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΠΙΚ



Σχολιασμένα