Everest: Αποκλειστική συνεργασία με easyinternetcafe

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2003 14:33

ΣΥΜΦΩΝΙΑ αποκλειστικής συνεργασίας με την easyinternetcafe, αλυσίδα καταστημάτων παροχής υπηρεσιών Internet του ελληνοκύπριου επιχειρηματία Στέλιου Χατζηϊωάννου, υπέγραψε ο όμιλος εταιρειών everest.

Η εν λόγω συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών σύνδεσης με το Internet με χαμηλές τιμές χρέωσης και υψηλή ταχύτητα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία επτά σημείων easyinternetcafe σε χώρους καταστημάτων της αλυσίδας everest, με τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης. Μια από τις δυνατότητες που παρέχει η easyinternetcafe στους επισκέπτες των καταστημάτων everest είναι η χρήση προπληρωμένης κάρτας πίστωσης χρόνου, διάρκειας από 24 ωρών έως 6 μηνών και φιλικές τιμές, με τη χαμηλότερη να ξεκινά από 0,10 λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η διοίκηση της everest εκτιμά ότι η αποκλειστική συνεργασία με την easyinternetcafe δημιουργεί σημαντικά πλεονεκτήματα και προοπτικές που ενισχύουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά της ταχείας εστίασης, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα