Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2003 14:33

Everest: Αποκλειστική συνεργασία με easyinternetcafe

ΣΥΜΦΩΝΙΑ αποκλειστικής συνεργασίας με την easyinternetcafe, αλυσίδα καταστημάτων παροχής υπηρεσιών Internet του ελληνοκύπριου επιχειρηματία Στέλιου Χατζηϊωάννου, υπέγραψε ο όμιλος εταιρειών everest.

Η εν λόγω συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών σύνδεσης με το Internet με χαμηλές τιμές χρέωσης και υψηλή ταχύτητα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία επτά σημείων easyinternetcafe σε χώρους καταστημάτων της αλυσίδας everest, με τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης. Μια από τις δυνατότητες που παρέχει η easyinternetcafe στους επισκέπτες των καταστημάτων everest είναι η χρήση προπληρωμένης κάρτας πίστωσης χρόνου, διάρκειας από 24 ωρών έως 6 μηνών και φιλικές τιμές, με τη χαμηλότερη να ξεκινά από 0,10 λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η διοίκηση της everest εκτιμά ότι η αποκλειστική συνεργασία με την easyinternetcafe δημιουργεί σημαντικά πλεονεκτήματα και προοπτικές που ενισχύουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά της ταχείας εστίασης, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.