2004: Η Sportius Hospitality θα προσφέρει 5.500 δωμάτια

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2003 16:24

Το μεγαλύτερο φορέα παροχής φιλοξενίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, φιλοδοξεί να αποτελέσει η νεοσύστατη εταιρεία αθλητικού τουρισμού Sportius Hospitality, όπως τονίστηκε στη σημερινή πρώτη παρουσίαση της.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Νικόλαος Γκαζελίδης, ανέφερε ότι περίπου 5.500 δωμάτια και καμπίνες θα προσφέρονται από την εταιρεία σε καθημερινή βάση για τις ανάγκες της φιλοξενίας των αγώνων του 2004.

Σημαντική, όπως είπε, θα είναι η συνεισφορα δύο κρουαζιερόπλοιων (το MS Oosterdam και το MS Rotterdam της Holland America Line) με 1.600 καμπίνες.

Η Sportius Hospitality θα λειτουργήσει ως επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος φιλοξενίας, καθώς και Official Ticket Agent για τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου.

Η εταιρεία προέκυψε από τη συνεργασία δύο τουριστικών οργανισμών, του Amphtitrion Group και του MIBS Travel Organization. Οπως αναφέρθηκε, διαθέτει δίκτυο ιδιόκτητων γραφείων, συνεργασίες και αντιπροσωπείες σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου και έναν ιδιόκτητο στόλο 30 τουριστικών λεωφορείων στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα