Airbus: Παρέδωσε το χιλιοστό A330

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 18:12
UPD:18:34
REUTERS/SERGEI KARPUKHIN

Τα αεροσκάφη A330, τα οποία διαθέτουν τους κινητήρες Trent 700 της Rolls-Royce, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των αερομεταφορών από όλον τον κόσμο (φωτογραφία αρχείου).

Το ορόσημο των 1.000 αεροσκαφών A330 κατέκτησε η Airbus, με την παράδοση της τελευταίας παραγγελίας στην Cathay Pacific Airways με ειδική τελετή στην Τουλούζη της Γαλλίας.

Τα αεροσκάφη A330, τα οποία διαθέτουν τους κινητήρες Trent 700 της Rolls-Royce, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των αερομεταφορών από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για τον πιο αποδοτικό τύπο αεροσκάφους δύο κινητήρων που κυκλοφορεί σήμερα, σε επίπεδο κόστους, τόσο για τοπικά όσο και για μακρινά δρομολόγια.

Οι επιβάτες εκτιμούν, επίσης, την ευρύχωρη καμπίνα του, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία και τα πιο πρωτοποριακά συστήματα ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας.

«Το A330 έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Cathay Pacific και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένης μας συνεργασία και στο μέλλον», δήλωσε ο Άιβαν Τσου, επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της Cathay Pacific Airways.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα