ΟΤΕ-ΑΝΚΟ : Συνεργασία για κατασκευή έργου στη μαρίνα Σύρου

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2003 12:56

Την προμήθεια συστήματος επικοινωνιών προηγμένης τεχνολογίας, στη μαρίνα της Σύρου, ανέλαβαν οι εταιρείες ΟΤΕ Α.Ε. και ΑΝΚΟ Α.Ε, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους για την υλοποίηση ολοκληρωμένων και σύνθετων έργων στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, θα εγκατασταθεί το σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Alcatel, το OmniPCX Office. Οι δυνατότητες ευελιξίας και επεκτασιμότητας που χαρακτηρίζουν το προϊόν, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των μαρινών και των προσφερόμενων υπηρεσιών τους εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Με την εγκατάσταση του νέου συστήματος, θα δοθούν δυνατότητες υποδομής και υπηρεσιών τοπικού δικτύου (LAN), δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), πρόσβαση στο Internet, DHCP Server, και ένα προηγμένο τηλεφωνικό σύστημα με πάρα πολλές δυνατότητες. Έτσι, οι επιβάτες των σκαφών δεν θα στερηθούν τις καθημερινές δυνατότητες επικοινωνίας που έχουν στο γραφείο ή στο σπίτι τους.

Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φορέων, όπως είναι οι μαρίνες, που αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και στην ανάδειξη της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο, είναι επιτακτική και γι αυτό αναμένονται ανάλογες κινήσεις επικοινωνιακού εκσυγχρονισμού και άλλων φορέων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα