Intralot: Ενίσχυση της πλατφόρμας «Gamez-On»

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 10:37
UPD:10:37

Σε περαιτέρω ενίσχυση της πρωτοποριακής πλατφόρμας ανάπτυξης παιχνιδιών GAMEZ-ON προχωρά η Intralot, εισάγοντας το πλαίσιο ανάπτυξης στιγμιαίων παιχνιδιών για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες «InstantMobileGames», ειδικά σχεδιασμένο για τον κλάδο των Λοταριών.

Το GAMEZ-ON πρωτοπαρουσιάσθηκε τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο στην έκθεση ICE 2013. Αποτελεί πρότυπο στον κλάδο των παιχνιδιών δημιουργώντας ένα ανοιχτό, συνεργατικό οικοσύστημα που επιτρέπει σε τρίτους συνεργάτες ή εταιρείες να παίξουν, να σχεδιάσουν και να μοιραστούν -“play, create and share”- νέα παιχνίδια, αλλά και να αναπτύξουν νέες ιδέες σε όλες τις κατηγορίες παιγνίων που συνδυάζουν διαφορετικούς βαθμούς δεξιότητας και τύχης.

Η Intralot μέσω του GAMEZ-ON, για το οποίο έχει καταθέσει αίτηση πατέντας, προσφέρει στους σχεδιαστές παιχνιδιών ένα συνεργατικό περιβάλλον, ώστε να προωθείται η συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών όσον αφορά στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των παιχνιδιών.

«Με την τεχνολογία GAMEZ-ON στοχεύουμε στο να φέρουμε κοντά νέες καινοτόμες δραστηριότητες και να απελευθερώσουμε δυνάμεις που υπάρχουν στο ελληνικό και διεθνές επιστημονικό δυναμικό», δήλωσε ο Γιώργος Ζενζεφίλης, General Director της Intralot Interactive.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα