Intralot: Νέα παράταση στην πρόταση επαναγοράς τίτλων

Μέχρι τις 5 Ιουλίου
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 10:36
UPD:10:36

Την περαιτέρω παράταση της πρότασης για επαναγορά τίτλων συνολικής ονομαστικής αξίας 200 εκατ. ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 2,25%, λήξεως το 2013, ανακοίνωσε η Intralot Luxembourg S.A.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει περαιτέρω την προθεσμία λήξης μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 και την αναμενόμενη ημερομηνία καταβολής την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στις 12μ.μ (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, ή το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Intralot Α.Ε. (Μητρική Εταιρεία) αποφάσισε να μην προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg S.A. στην προσφορά τίτλων υψηλής απόδοσης [high yield offering] λόγω αστάθειας της αγοράς. Η Μητρική θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες να μελετά τις συνθήκες της αγοράς ενόψει της εισόδου στην αγορά την κατάλληλη στιγμή.

«Ο Προτείνων θεωρεί ότι η περαιτέρω παράταση της προθεσμίας λήξης και της ημερομηνίας καταβολής κατά την παρούσα ανακοίνωση, δύνανται να έχουν σημαντική αρνητική επίπτωση στα συμφέροντα των κατόχων τίτλων, οι οποίοι έχουν ήδη αποστείλει ηλεκτρονικά εντολή αποδοχής σχετικά με την πρόταση», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει η Intralot, κάτοχοι τίτλων που έχουν ήδη υποβάλει ηλεκτρονικά εντολή αποδοχής πριν από τη δημοσίευση της παρούσης ανακοίνωσης δύνανται να την ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή έως την 16:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα