Reds: Νέα συμφωνία μίσθωσης ακινήτου στο Smart Park

Με την εταιρεία «Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ»
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 14:28
UPD:14:34

Συμφωνία εμπορικής μίσθωσης ακινήτου υπέγραψε η Reds με την εταιρεία «Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ» για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 500 m2 περίπου, στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα.

Το εν λόγω πάρκο αναπτύσσει η θυγατρική εταιρεία της Reds, Γυαλού Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.

Το συγκεκριμένο αυτόνομο, εταιρικό κατάστημα της επώνυμης αλυσίδας, με περισσότερα από 81 εταιρικά και 36 franchise σημεία πώλησης, αποτελεί το μεγαλύτερο της στην Αττική. Σημειώνεται ότι η «Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ» έχει την αποκλειστική διάθεση των εμπορικών σημάτων «Admiral», «Kappasport», «Robe di Kappa», «Oceanpacific», «Maui & Sons», «Starter» και «BORN 2B».

Η Reds ανακοίνωσε επίσης πως με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος «ENJOY» (nail bar & fish spa), πρακτορείου ΟΠΑΠ και του θερινού κινηματογράφου Smart Cinema, συμπληρώνεται το προϊοντικό μίγμα του πάρκου στον τομέα της παροχής προσωπικών υπηρεσιών και αναψυχής.

Τέλος σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η δημιουργία του νέου concept «shops in a shop», με την ονομασία Smart Gallery, επιφανείας περίπου 1200μ2, αφιερωμένου στον τομέα της γυναικείας ένδυσης.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα