Κ. Μίχαλος: Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 12:39
UPD:12:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν την ευκαιρία στην κυβέρνηση να χαράξει μία νέα πολιτική.

Την απόφαση της κυβέρνησης να αποφύγει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, «ακόμη και αν δεν στηριχθεί και από τα τρία κόμματα που μέχρι τώρα συμμετείχαν στο κυβερνητικό σχήμα» χαιρέτισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος.

«Πάγια θέση του επιχειρηματικού κόσμου είναι να αποφεύγονται οι πρόωρες εκλογές που αποδεδειγμένα προκαλούν αστάθεια στην πολιτική ζωή, αναστάτωση στην αγορά και επηρεάζουν αρνητικά την οικονομία», ανέφερε σε δήλωσή του.

Τόνισε επίσης ότι σήμερα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά πολιτική σταθερότητα, προκειμένου να συνεχιστούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και η χώρα να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την οικονομική κρίση.

Εξέφρασε τέλος την εκτίμηση ότι οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν την ευκαιρία στην κυβέρνηση να χαράξει μία νέα πολιτική που θα προάγει τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και να εγκαθιδρύσει στη χώρα ένα πιο ασφαλές πολιτικο-οικονομικό περιβάλλον.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα