Απευθείας πτήση Αθήνα - Τορόντο όλο τον χρόνο συζήτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού στον Καναδά
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 14:49
UPD:15:05

Στη φωτογραφία ο Δημ. Αζεμόπουλος, γεν. πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο, η κυρία 'Ολγα Κεφαλογιάννη, με το ζεύγος Λαζαρίδη και ο πρεσβης της Ελλάδας στον Καναδα Ελευθ. Αγγελόπουλος.

Η καθιέρωση απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας - Τορόντο όλο τον χρόνο συζητηθήκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στον Καναδά.

Στις επαφές που είχε με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών, παραγόντων της ομογένειας και στελέχη ξένων τηλεοπτικών δικτύων, η υπουργός Τουρισμού επισήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη και ασφαλής χώρα για τους επισκέπτες της. 

Η Κεφαλογιάννη παρευρέθηκε επίσης στη μεγάλη εκδήλωση του Hellenic Heritage Foundation, όπου βραβεύθηκε ο ιδρυτής της Blackberry Μάικ Λαζαρίδης με το βραβείο «Lifetime Achievement Award».

Η υπουργός μίλησε για τον ελληνικό τουρισμό, ενώ κάλεσε τους Ελληνες ομογενείς να επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Μητροπολίτης Καναδά κ. Σωτήριος, ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Ελευθέριος Αγγελόπουλος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Δημήτρης Αζεμόπουλος και άλλοι ομογενείς της  παροικίας του Τορόντο.

Μιλώντας σε καναδικά ΜΜΕ, επισήμανε ότι ο τουρισμός είναι από τις κύριες πηγές εσόδων για τη χώρα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα έσοδα  θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ο τουρισμός – ανέφερε - είναι  ο ισχυρός τομέας στην ελληνική οικονομία. Και πρόσθεσε ότι την Ελλάδα, οι Αμερικανοί και οι Καναδοί μπορούν να την επισκεφθούν όχι μόνο για τον ήλιο και την θάλασσα αλλά διότι μπορούμε- όπως είπε-  να προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Καταλήγοντας κάλεσε τόσο τους Έλληνες που ζουν στον Καναδά όσο και τους Καναδούς να έλθουν για διακοπές στη  χώρα μας.

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα