ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝ.ΤΕΧΝΟΛΟΓ.ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝ.ΧΟΝΔΡ/ΡΙΟΥ & ΔΙΑΝΟΜΩΝ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 16:47

ΕΚΘΕΣΗ

του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

 «ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ»

"ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ" Προς τους κκ. Μετόχους της Εταιρείας επί προτεινομένης αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.4.1.1 και 4.1.4.1.2 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 9 του Ν. 3016/2002

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ»

 ""ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ" " (εφεξής η «Εταιρεία»), κατά τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2013, αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική  Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης (εφεξής η «Αύξηση»), οι οποίες θα διατεθούν στους υφισταμένους μετόχους. Σκοπός της Αύξησης, είναι η άντληση κεφαλαίων ύψους  έως 4,0 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της Εταιρείας κατά τον χρόνο της αποκοπής του δικαιώματος προτιμήσεως. Η αριθμός και η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών θα αποφασιστεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί για να αποφασίσει την Αύξηση. Τυχόν μη αναληφθείσες μετοχές θα διατεθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ελεύθερη κρίση του, σε περίπτωση δε κατά την οποία η κάλυψη της αυξήσεως δεν είναι πλήρης, το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της καλύψεως. Κλάσματα νέων μετοχών δεν θα εκδοθούν.

 

Περαιτέρω, προτείνεται η παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τον καθορισμό των λοιπών επιμέρους όρων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ως και κάθε συναφούς με τα ανωτέρω θέματος.

 

 

 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ (ΜΕΣΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

«ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ»

 

(Αρ. Μ.Α.Ε. 34192/06/Β/95/2)

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ  ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ (ΜΕΣΩ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

 

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

%ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ 6/8/2007

ΔΙΑΤΕΘΕΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΩΣ 4/8/2010

ΑΔΙΑΘΕΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ

ΜΕΙΩΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ *

ΜΕΙΩΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ *

11.000.000

100%

9.430.000

9.430.000

1.570.000**

 

*Η Μείωση του βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού ανερχόταν σε 9.000.000 ευρώ και το Κεφάλαιο κίνησης σε 2.000.000 ευρώ

** Το Αδιάθετο υπόλοιπο ποσό 1.570.000 ευρώ επιστράφηκε στους ομολογιούχους που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα μετατροπής των ομολογιών τους.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ

Τα κεφάλαια που η Εταιρεία σκοπεύει να αντλήσει από την προτεινόμενη Αύξηση θα χρησιμοποιηθούν, μετά την αφαίρεση των δαπανών της Αύξησης, αποκλειστικά για την ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης των θυγατρικών εταιρειών ATCOM AE.,SHOP365.AE,DIONIC ENERGY A.E και για  κεφαλαίο κίνησής της ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Οι βασικοί μέτοχοι της Εταιρείας, κατά την έννοια του άρθρου 4.1.4.1.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα κληθούν και αναμένεται να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους σχετικά με τη συμμετοχή τους στην Αύξηση και τη διατήρηση της συμμετοχής τους στην Εταιρεία κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει την Αύξηση.

 

 

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο»


Δείτε το αρχείο
ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα