ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΕΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 11:19

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ»

Η «ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 2 του Ν. 3556/2007, την προτεινόμενη τροποποίηση του  άρθρου 2 περί σκοπού του Καταστατικού της Εταιρείας, που εισάγεται με το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, και ώρα 09:00 π.μ. στο Ελληνικό Αττικής, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Αφροδίτης 24 & Ριζούντος).

Κατόπιν της προτεινόμενης τροποποίησης το άρθρο 2 περί σκοπού του Καταστατικού της Εταιρείας θα περιλαμβάνει, πέραν των ήδη καθοριζόμενων, και τις εξής δραστηριότητες:

-  Την ανάπτυξη, εγκατάσταση / εφαρμογή / προσαρμογή, χρήση και παροχή τεχνικής υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής και κάθε είδους ηλεκτρονικών / ηλεκτρομηχανολογικών μέσων, καθώς και λογισμικού μεταφοράς / διαχείρισης δεδομένων, στον τομέα του αυτοματισμού και της τηλεμετρίας.

-  Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εκπόνηση (ανάλυση, σχεδίαση ανάπτυξη, παραμετροποίηση) μελετών, την εφαρμογή πρωτοκόλλων / στερεοτύπων αποτίμησης, την ανάλυση κινδύνων και τη διενέργεια μετρήσεων – καταγραφής παραμέτρων, στον τομέα της ασφαλείας εν γένει (όπως φυσική ασφάλεια, πυρασφάλεια, σχέδια εκκένωσης, ασφάλεια ηλεκτρονικών – πληροφοριακών συστημάτων κ.λπ.).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΤ



Σχολιασμένα