Να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κάλεσε τους Έλληνες της Αμερικής η υπ. Τουρισμού

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 20:25
UPD:20:32

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά τη συνάντησή της με τον με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κάλεσε τους Έλληνες της Αμερικής η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά από συνάντηση που είχε στις ΗΠΑ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Αναφερόμενη στην ομογένεια, η κ. Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι «είναι σημαντική για τη χώρα μας καθώς αποτελεί τη γέφυρα με τις ΗΠΑ. Η Ελλάδα πέρασε- επισήμανε-  μια δύσκολη περίοδο, αλλά σήμερα είμαστε σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σε αυτό τον αγώνα  χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ομογενών αδελφών μας». «Στο πλαίσιο αυτό» κατέληξε «καλώ τους Έλληνες της Αμερικής φέτος να κάνουν τις διακοπές τους στην πατρίδα μας».

Η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ακόμη πως με τον Αρχιεπίσκοπο αντάλλαξε απόψεις για όλα τα θέματα, που αφορούν τον ελληνισμό.

«Διαπίστωσα ότι προσεγγίζει τα ζητήματα με σοφία και ρεαλισμό, είναι πολύτιμη η συμβολή του και η στήριξη της Αρχιεπισκοπής και προσωπικά του Αρχιεπισκόπου τον οποίο και  ευχαριστώ για τις ιδέες του» σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στις ΗΠΑ, η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων tour operator αλλά και με υψηλόβαθμα στελέχη  αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα  απευθείας πτήσεων Αθήνας-Νέας Υόρκης. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα