ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 17:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Επέκταση Διάρκειας της Κοινοπραξίας μεταξύ  

ΑΝΕΚ LINES και SUPERFAST FERRIES

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Κρήτης  «ANEK A.E», ανακοινώνει την ανανέωση της διάρκειας της Κοινοπραξίας με την «SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ»  έως την 31/05/2017 για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων στη διεθνή γραμμή «Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα», καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή «Πειραιάς-Ηράκλειο».

 

Η στρατηγικής σημασίας απόφαση των διοικήσεων των δύο Ελληνικών Ομίλων ΑΝΕΚ Α.Ε. και ATTICA ΑΕ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για τη σύσταση της Kοινοπραξίας τον Μάιο του 2011, ανέδειξε συνέργειες κόστους και ωφέλειας που συνέτειναν σημαντικά στη βελτίωση του  λειτουργικού κόστος των πλοίων διατηρώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών.

 

Σε συνέχεια της θετικής αποτίμησης των αποτελεσμάτων της 2ετούς αυτής συνεργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΚ ΑΕ με την απόφαση του αυτή πιστεύει ότι θα μεγιστοποιήσει τις ωφέλειες της δημιουργικής και επιτυχημένης πορείας στην διαχείριση των δρομολογίων και στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

 

 

Χανιά, 28 Μαΐου 2013

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΚ ΑΕ

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΕΚ



Σχολιασμένα