Σιδενόρ: Συμφωνία τεχνικής υποστήριξης με τη Daido Steel

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 17:01
UPD:17:30

Οι εγκαταστάσεις της Σιδενόρ.

Την υπογραφή συμφωνίας τεχνικής υποστήριξης μεταξύ της 100% θυγατρικής της στη Βουλγαρία Stomana Industry ΑΕ και της ιαπωνικής Daido Steel Co. Ltd., ανακοίνωσε η Σιδενόρ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη από τη Daido Steel για την περαιτέρω ανάπτυξη της υπάρχουσας δραστηριότητας των Ειδικών Χαλύβων (SBQ) στη Stomana Industry, στοχεύοντας βιομηχανικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία απαιτεί χάλυβες υψηλής ποιότητας, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση εξειδικευμένου εξοπλισμού δημιουργίας κενού στο ρευστοποιημένο χάλυβα.

Η Daido κατατάσσεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς ειδικών χαλύβων παγκοσμίως. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες και λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και μαγνητικών υλικών, στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και πρωτοπόρων υλικών (κοκκοποιημένα μέταλλα, υπερκράματα κλπ.).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη συνεργασία αυτή, η Stomana Industry στοχεύει να γίνει ένας βασικός προμηθευτής ειδικών χαλύβων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ένας αξιόπιστος εταίρος της Daido σε μια στρατηγική γεωγραφική περιοχή.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα