«Αθήνα 2004 Visa» με «έπαθλον»

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2003 17:22

«Αθήνα 2004 Visa» ονομάζεται η νέα πιστωτική κάρτα, προϊόν της συνεργασίας των τριών εθνικών χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, της Alpha Bank, του ΟΤΕ και της Cosmote, και η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της «Αθήνα 2004».

Η κυκλοφορία της πιστωτικής κάρτας συνοδεύεται από το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών «Επαθλον», με το οποίο οι κάτοχοι της κάρτας αποκτούν μια σειρά προνομίων, ενώ μεγάλο μέρος των εσόδων από τη χρήση της θα αποδίδεται στην προετοιμασία των Αγώνων.

Η δομή του «Επαθλον» βασίζεται στη συλλογή πόντων με κάθε χρήση της κάρτας, είτε για κάθε αγορά, είτε με τη χρήση της για υπηρεσίες που προσφέρουν οι τρεις χορηγοί, όπως αναγνώριση κλήσεων και επιλεγμένες αγορές από καταστήματα ΟΤΕ και ΟΤΕ Service, πραγματοποίηση κλήσεων, μηνιαίο πάγιο, γραπτά μηνύματα και ανανέωση συμβολαίου από την Cosmote, καταθετικό λογαριασμό, στεγαστικό ή προσωπικό δάνειο, χρήση ΑΤΜ για εξόφληση λογαριασμών από την Alpha Bank.

Η αξία κάθε πόντου είναι ένα ευρώ και οι πόντοι θα «εξαργυρώνονται» στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των τριών εταιρειών, στις αγορές Ολυμπιακών Προϊόντων και στις συνεργαζόμενες μεγάλες επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ, πρατήρια καυσίμων, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, ταξίδια-ξενοδοχεία και κινηματογράφους.

Επίσης, η κάρτα προσφέρεται χωρίς συνδρομή για τα δύο πρώτα χρόνια, ενώ παρέχει και μηδενικό επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου για 4 μήνες. Προσδοκία των εταιρειών είναι οι κάρτες που θα εκδοθούν να ξεπερνούν τις 200.000.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα