Profile: Νέα γραφεία στη Σιγκαπούρη

Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 13:58

Την ίδρυση γραφείων στη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε η Profile, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για ανέλιξη στις αγορές του εξωτερικού.

«Σε συνέχεια της επιτυχούς πορείας της σε Λονδίνο, Ντουμπάι και Γενεύη, η Σιγκαπούρη αποτελεί το επόμενο βήμα στην διεθνή επέκταση της Profile για κάλυψη των αναγκών των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τοπική προσέγγιση», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, το νεοϊδρυθέν γραφείο στη Σιγκαπούρη αποτελεί προέκταση και συνέχεια της στρατηγικής του ομίλου για την προσφορά κορυφαίων συστημάτων λογισμικού, που βασίζονται στις πλατφόρμες IMSplus και FMS, με τοπική παρουσία στα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τόσο το IMSplus η πλατφόρμα διαχείριση επενδύσεων, προσφέροντας λύσεις για Private Wealth Management, Asset & Fund Management και Custody, όσο και το FMS, η τραπεζική πλατφόρμα της Profile για Core και Islamic Banking καθώς και Leasing & Financing, διαθέτουν αρθρωτή και ευέλικτη λειτουργικότητα για εύκολη προσαρμογή

«Με την ίδρυση των γραφείων στη Σιγκαπούρη, η Profile συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις της σε προϊόντα και παρουσία, διευρύνοντας τη δυναμική της και προσφέροντας αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις για Wealth Management και Banking με τοπικό χαρακτήρα στις πιο απαιτητικές αγορές. Τα συστήματα που αναπτύσσει επιτρέπουν σημαντική βελτιστοποίηση στην εξυπηρέτηση των πελατών που τα χρησιμοποιούν, προσφέροντας τους σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», δήλωσε ο  Χ. Στασινόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Profile.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα