X.A.: Εκτός ταμπλό ο όμιλος Altec

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2003 00:26

ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών Ελεύθερη Τηλεόραση (Alter), Altec ABEE και Microland A.E., για τη σημερινή συνεδρίαση (24 Απριλίου 2003), αποφάσισε αργά χθες βράδυ ο πρόεδρος του Χ.Α., Παναγιώτης Αλεξάκης.

Η απόφαση ελήφθη μετά την ανακοίνωση του ΣΔΟΕ για τα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήγαγε στις εταιρείες του Ομίλου Altec και τις επιχειρήσεις του Γ. Κουρή, αλλά και μετά τις απαντήσεις που απέστειλαν προς τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου οι εισηγμένες εταιρείες που εμπλέκονται.

Από τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη του Χρηματιστηρίου από τις ελεγκτικές αρχές προκύπτει ότι, για τις διαπιστώσεις των ελέγχων που διενεργήθηκαν, θα ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι την οριστικοποίησή τους (αποστολή εκθέσεων ΣΔΟΕ στις ΔΟΥ των εταιρειών και στη συνέχεια ανάληψη διαδικασίας τακτικών ελέγχων). Επιπροσθέτως, οι διοικήσεις των ελεγχόμενων επιχειρήσεων, με τις ανακοινώσεις τους, προσδιορίζουν τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν για την αντιμετώπιση του θέματος.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση για την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών προέκυψε από την «ανάγκη ορθής πληροφόρησης του κοινού και της ψύχραιμης εκ μέρους του αξιολόγησης του περιεχομένου των ανακοινώσεων που δημοσιεύθηκαν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα