Αβ. Νεοφύτου: Θα σώσουμε τον τόπο μας

Υπομονή και ψυχραιμία, συνέστησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 20:34
UPD:20:51
FLICKR/ΔΗ.ΣΥ

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, έμεινε μόνο μια εκκρεμότητα για το ύψος του ποσοστού των καταθέσεων που θα μετατραπεί σε μετοχές για να εξασφαλιστούν τα 5,8 δισ. ευρώ.

«Θα σώσουμε τον τόπο μας, έγιναν σημαντικά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου εξερχόμενος από τη Βουλή όπου πραγματοποιείται σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η Όλομέλεια, πρόσθεσε, θα συνέλθει για να εγκρίνει τόσο το νομοσχέδιο για την εξυγίανση, το ταμείο αλληλεγγύης αλλά και για τους περιορισμούς για την εκροή καταθέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, έμεινε μόνο μια εκκρεμότητα για το ύψος του ποσοστού των καταθέσεων που θα μετατραπεί σε μετοχές για να εξασφαλιστούν τα 5,8 δισ. ευρώ ενώ σημείωσε ότι με την πώληση των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα το ύψος περιορίζεται γύρω στα 3 εκατ.

«Αύριο θα γίνει αναζήτηση μόνο των μισών χρημάτων.Όλα κινούνται προς τη σωστή πορεία. Υπομονή και ψυχραιμία», συνέστησε.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να συνέλθει η Ολομέλεια της Βουλής για να τοποθετηθεί επί των αποφάσεων που θα ληφθούν και των νομοσχεδίων και κανονισμών που υπέβαλε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα