Ράιχενμπαχ: «Οχι» στη διάχυση της κρίσης

Άμεση λύση για τη στήριξη της Κύπρου ζητεί ο επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 19:29
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το θεσμό της διαμεσολάβησης.

Λύση στην κυπριακή κρίση ζήτησαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και ο επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα για το θεσμό της διαμεσολάβησης.

Ο Χορστ Ράιχενμπαχ επεσήμανε ότι πρέπει να βρούμε άμεσα τη λύση για τη στήριξη των Κυπρίων και «να μην αφήσουμε το πρόβλημα να διαχυθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης εξέφρασε την αγωνία του για τις εξελίξεις στην κυπριακή κρίση.

«Ελπίζω ότι τόσο οι Κύπριοι όσο και οι Ευρωπαίοι να αναζητήσουν εκείνη τη λύση που θα βοηθήσει τον κυπριακό λαό και δεν θα τον οδηγήσουν σε αδιέξοδο», τόνισε.

Παράλληλα ο υπουργός σημείωσε πως πρέπει να εκτιμηθεί από την τρόικα η φρόνηση του ελληνικού λαού και να σκεφτούν οι δανειστές κάποια αποτελέσματα που ήταν καταστροφικά για την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα