37.000 χρήστες αναζήτησαν ελληνικά προϊόντα από το site του ΠΣΕ

Την τελευταία τριετία
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 19:16
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η πρόεδρος του του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη.

Συνολικά 37.000 ξένοι χρήστες από 145 χώρες αναζήτησαν την τελευταία τριετία ελληνικά προϊόντα και ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις από τον διαδικτυακό κόμβο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, γεγονός που σύμφωνα με τον Σύνδεσμο επιβεβαιώνει τη δυναμική του διαδικτύου στο διεθνές εμπόριο.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συνδέσμου Χριστίνα Σακελλαρίδη, κατά την παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας Exportgate.gr, που ανέπτυξε η Eurobank, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Εξαγωγέων και τον ΣΕΒ, εκτός από την Ελλάδα, οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Κίνα, τη Γερμανία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ινδία, την Ιταλία, την Τουρκία και τη Γαλλία.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι το 75% των χρηστών είναι νέοι χρήστες αποδεικνύει, σύμφωνα με την κ. Σακελλαρίδη «τη δυναμική της ιστοσελίδας του ΠΣΕ και δημιουργεί αισιοδοξία για την επιτυχία του Exportgate, που βασίζεται στο πραγματικό ενδιαφέρον ξένων αγοραστών να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και να συνδεθούν με τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα