Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως τον Ιούνιο θέλει ο Ταγιάνι

Θερμή στήριξη στην Ελλάδα
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 17:54
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος επίτροπος για την Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα Αντόνιο Ταγιάνι στην ημερίδα που διοργανώθηκε την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, για την Προώθηση των Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος».

Η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος επίτροπος για την Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα Αντόνιο Ταγιάνι απευθυνόμενος στο κοινό συνεδρίου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Παρατήρησε επίσης ότι «χωρίς ανάπτυξη είναι αδύνατο να νικήσει κανείς την κρίση» και όπως είπε, «χρειαζόμαστε πραγματική οικονομία περισσότερη εσωτερική αγορά, βιομηχανία, χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους ΜμΕ».

Παράλληλα, ο κ. Ταγιάνι εξέφρασε με θέρμη τη στήριξή του στη χώρα μας, αναφέροντας ότι αν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα «ήμαστε βάρβαροι ή ειδωλολάτρες».

Τέλος, κλείνοντας την ομιλία του ο ιταλός επίτροπος αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς» και επανέλαβε τρεις φορές τη φράση «είμαστε όλοι Έλληνες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα