Time Warner: Διαχωρίζει την θυγατρική Time Inc

Μέχρι το τέλος του έτους
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 08:00
Reuters/STAFF

Ο αμερικανικός όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης Time Warner ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διαχωρίσει τη θυγατρική του Time Inc. και να γίνει μια ανεξάρτητη εταιρεία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο.

Την πρόθεσή του να διαχωρίσει τη θυγατρική του Time Inc., η οποία εκδίδει μεταξύ άλλων τα περιοδικά Time και Fortune, και να γίνει μια ανεξάρτητη εταιρεία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ανακοίνωσε ο αμερικανικός όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης Time Warner.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει εξουσιοδοτηθεί να προχωρήσει στα σχέδια για πλήρη διαχωρισμό της Time Inc, σε σχέση με την Time Warner», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Time Inc εκδίδει συνολικά 21 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών Time, Fortune, Sports Illustrated και People.

Η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

«Μια πλήρης αποκοπή της Time Inc, παρέχει σαφήνεια στην Time Warner, και μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στις τηλεοπτικές παραγωγές στις ταινίες και στα τηλεοπτικά προγράμματα, για να βελτιωθεί το προφίλ της ανάπτυξής μας», υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Τζεφ Μπιούκ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα