Sony: Κερδοφόρα η μονάδα κινητών τηλεφώνων το επόμενο έτος

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 11:45
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

O επικεφαλής της μονάδας κινητής τηλεφωνίας της Sony, Κουνιμάσα Σουζούκι, στο Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη. Όπως είπε σήμερα σε δημοσιογράφους, η εταιρεία σχεδιάζει να πωλήσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια smartphones κατά το έτος που ξεκινά την 1η Απριλίου.

Στο επόμενο οικονομικό έτος σχεδιάζει να επαναφέρει σε κερδοφόρο τροχιά τη μονάδα κινητής τηλεφωνίας η Sony, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εν λόγω μονάδας, Κουνιμάσα Σουζούκι.

Όπως είπε σήμερα σε δημοσιογράφους, η εταιρεία σχεδιάζει να πωλήσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια smartphones κατά το έτος που ξεκινά την 1η Απριλίου.

Τον περασμένο μήνα η διοίκηση της Sony είχε πει πως στόχος της για την τρέχουσα οικονομική χρήση είναι η πώληση 34 εκατομμυρίων συσκευών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Καζούο Χιράι έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στη μονάδα κινητών τηλεφώνων προκειμένου να τονώσει τα οικονομικά μεγέθη της Sony, η οποία καταγράφει ζημιές τα τελευταία τέσσερα χρόνια εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης για τηλεοράσεις και του ισχυρού ανταγωνισμού από τη Samsung Electronics και την Apple.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα