Έκκληση Ολ. Κεφαλογιάννη στους πολίτες να αφήσουν τις απεργίες

«Το εθνικό συμφέρον πρέπει να έχει προτεραιότητα»
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 19:47
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η υπουργός υποστήριξε πως ο ελληνικός τουρισμός θα μπορούσε να δώσει την απαραίτητη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική οικονομία και να επαναφέρει την αισιοδοξία στη χώρα.

Έκκληση στους πολίτες να αφήσουν τις απεργίες και να προσφέρουν και πάλι περισσότερη ασφάλεια στους τουρίστες, απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σε δηλώσεις της στην αυστριακή εφημερίδα Ντι Πρέσε. «Ακόμη κι αν οι απεργίες είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη, στην παρούσα κατάσταση το εθνικό συμφέρον πρέπει να έχει προτεραιότητα», σημείωσε.

Σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη, δεν είναι μόνο οι πολλές απεργίες και διαμαρτυρίες, αλλά και η εικόνα την οποία μεταφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης, ενός κράτους του ευρώ που περνά κρίση.

Παράλληλα η υπουργός υποστήριξε πως ο ελληνικός τουρισμός θα μπορούσε να δώσει την απαραίτητη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική οικονομία και να επαναφέρει την αισιοδοξία στη χώρα.

Μέσα στους προηγούμενους μήνες, πρόσθεσε, η κυβέρνηση έχει λάβει πολλά μέτρα, ιδιαίτερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών για να καταστεί η Ελλάδα και πάλι ελκυστική για τους τουρίστες.

Τέλος για τη φοροδιαφυγή σε τουριστικά κέντρα, η κ. Κεφαλογιάννη δηλώνει ότι θέλει να την αντιμετωπίσει με αυστηρότερες προδιαγραφές, έστω και αν πρόκειται για μια προσπάθεια «μαμούθ», καθώς «μια βαθιά ριζωμένη συνήθεια δεν αλλάζει από τη μια ημέρα στην άλλη».

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα