Η «Μπάμπης Βωβός» στην Ενωση Θεσμικών

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2003 18:45

«Η αγορά ακινήτων έχει βρει σημείο ισορροπίας, στο οποίο έχει ενσωματωθεί περίπου 30% πτώση των τιμών από τα υψηλά επίπεδα του 2000, ενώ στις τρέχουσες τιμές εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον για αγορά ή μίσθωση ακινήτων», ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» , Αρης Βωβός, σε παρουσίαση της εισηγμένης στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Μεταξύ των άλλων, επισημάνθηκε ότι η «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» κατέχει μερίδιο αγοράς άνω του 60% στον κλάδο της αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, ενώ η απόδοση των κεφαλαίων από τις υπομισθώσεις προσεγγίζει σε ετήσια βάση το 8%.

Ως στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας αναφέρθηκαν η έναρξη δραστηριοποίησης στον κλάδο της τουριστικής ανάπτυξης με πρώτο έργο την αξιοποίηση του παραθεριστικού οικισμού στο Σούνιο, η επέκταση στη διεθνή αγορά ακινήτων, η ίδρυση Επενδυτικής Εταιρείας Ακίνητης Περιουσίας (Ε.Ε.Α.Π) με συμμετοχή στρατηγικού επενδυτή και η εκτέλεση επενδυτικού προγράμματος κατασκευής και αξιοποίησης άνω των 250.000 τ.μ. εντός της προσεχούς διετίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα