Επαφές κυβερνητικού κλιμακίου στη Μόσχα για προσέλκυση επενδύσεων

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 11:04

Σειρά επαφών στη Μόσχα πραγματοποιεί κυβερνητικό κλιμάκιο στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης επενδύσεων, αλλά και της προετοιμασίας της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία στην οποία μετέχουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Σεραφείμ Τσόκας, θα έχει συναντήσεις με στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης, καθώς και συμβούλους και στενούς συνεργάτες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μεταξύ των συνομιλητών της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι οι Γιούρι Ουσακόφ, βοηθός του Ρώσου προέδρου για διεθνή θέματα, Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Β.Πούτιν, Βλαντίμιρ Τιτόφ, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και Αλεξέι Πουσκόφ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλή) κ.ά.

Για την προώθηση των επιχειρηματικών-επενδυτικών σχεδίων και την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών θα υπάρξει ειδική συνάντηση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα