Συνεργασία OTEGlobe-CallSat

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2003 13:16

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ των εταιρeιών CallSat και ΟΤΕGlobe. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη των δύο εταιρeιών, κυβερνητικοί εκπρόσωποι και στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων.

Με τη συμφωνία αυτή, η CallSat αναλαμβάνει επίσημα την εμπορική διαχείριση των υπηρεσιών του διεθνούς MPLS δικτύου data/IP της ΟΤΕGlobe στην κυπριακή αγορά για την ολοκληρωμένη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των μεγάλων επιχειρήσεων και παρόχων σε διεθνή διασύνδεση και χωρητικότητα.

Συγκεκριμένα παρέχονται υπηρεσίες δεδομένων, IP & Video μέσω των ακόλουθων πρωτοποριακών υπηρεσιών: Frame Relay, Clear Channel, ΑΤΜ, IP MPLS VPN & Internet Transit. Πρόκειται για ευέλικτες πρωτοποριακές λύσεις υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ποιότητα, αξιοπιστία, υψηλή διαθεσιμότητα, ασφάλεια, μεγάλο φάσμα ταχυτήτων, ελαχιστοποίηση καθυστέρησης μεταφοράς δεδομένων και χαμηλό κόστος, εξασφαλίζοντας έτσι στρατηγικό πλεονέκτημα στη σύγχρονη επιχείρηση.

Το δίκτυο της ΟΤΕGlobe στηρίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία ΜPLS (IP+ATM) και παρέχει κοινή δικτυακή υποδομή για τη διάθεση των πλήρως διαχειριζόμενων διεθνών υπηρεσιών της.

Ο προηγμένος σχεδιασμός του εξασφαλίζει υψηλού βαθμού συμβατότητα διασύνδεσης με τις δικτυακές υποδομές των τελικών αποδεκτών και δυνατότητα κάλυψης παρουσιαζόμενων μελλοντικών αναγκών.

Η CallSat Telecom ιδρύθηκε το 1999 και συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιριών, που έλαβαν γενική εξουσιοδότηση από την Ρυθμιστική Αρχή για να λειτουργήσει πλέον ως εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός φορέας στην Κυπριακή αγορά. Η συνεργασία με την OTEGlobe είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την CallSat Telecom.

Με αφορμή τη συνεργασία των δυο εταιριών ο Διευθύνων Σύμβουλος της CallSat Telecom, κ. Αγις Παναρέτου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη της OTEGlobe για την εμπιστοσύνη, την οποία επέδειξαν επιλέγοντας την CallSat ως συνεργάτη στην Κυπριακή αγορά και δεσμεύθηκε, πως η εταιρία του θα ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό στις ανάγκες, που προκύπτουν από τη νέα αυτή συνεργασία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα