Cosmote: Xαμηλότερες χρεώσεις στην καρτοκινητή

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2003 13:49

Kατά 18% μειώνει η Cosmote τις χρεώσεις των κλήσεων της Cosmoκάρτα και του What’s up? προς τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, ειδικά για τους χρήστες του What’s up?, η θυγατρική του ΟΤΕ μειώνει περαιτέρω τις χρεώσεις των γραπτών μηνυμάτων, των γνωστών SMS, διατηρώντας παράλληλα την κλιμακωτή χρέωση που ισχύει στα SMS και που εξασφαλίζει περισσότερη γραπτή επικοινωνία με οικονομικότερο τρόπο.

Αναλυτικότερα, οι χρεώσεις των κλήσεων Cosmoκάρτα προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (σταθερούς και κινητούς αριθμούς) διαμορφώνονται σε 0,0055 ευρώ/δευτ.

Για τους χρήστες της Cosmoκάρτα εξακολουθεί να ισχύει το προνομιακό σύστημα επιβράβευσης, Bonus, που συνίσταται στην προσφορά επιπλέον δωρεάν χρόνου ομιλίας, ανάλογα με τις κλήσεις που πραγματοποιεί ο πελάτης επεκτεινόμενο πλέον και προς όλους τους εθνικούς προορισμούς.

Οι κλιμακωτές χρεώσεις των γραπτών μηνυμάτων για τους πελάτες What’s up?, διατηρούνται ως φιλοσοφία, με μειωμένες όμως χρεώσεις που διαμορφώνονται πλέον από 0,072 ευρώ έως 0,065 ευρώ/μήνυμα. Επιπρόσθετα, για τους πελάτες What’s up? μειώνονται οι χρεώσεις των κλήσεων προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (σταθερούς και κινητούς αριθμούς) και διαμορφώνονται σε 0,0067 ευρώ/δευτ.

Οι νέες αυτές χρεώσεις ισχύουν αυτόματα για όλους τους πελάτες της Cosmoκάρτα και του What’s up? από την Κυριακή 1η Ιουνίου 2003.

Ο γενικός διευθυντής Προϊόντων, Υπηρεσιών και Marketing της εταιρείας, Δαμιανός Χαραλαμπίδης, δήλωσε σχετικά: «Η Cosmote πρωτοπορεί στον τομέα των τιμολογίων από την αρχή της λειτουργίας της, εφαρμόζοντας με προσήλωση την πελατοκεντρική της φιλοσοφία. Με τις νέες χρεώσεις, τις οποίες μάλιστα η Cosmote εφαρμόζει αυτόματα σε όλους τους πελάτες της καρτοκινητής, η Cosmoκάρτα και το What’s up? αποτελούν τις ανταγωνιστικότερες χρεώσεις προτάσεις της αγοράς, ενώ προσφέρουν επιπλέον αποκλειστικά προνόμια στους χρήστες τους.

Στόχος της Cosmote με τις νέες χρεώσεις είναι αφενός η απόκτηση ενός ισχυρού ακόμα πλεονεκτήματος για την εταιρία, αφετέρου δε η ενθάρρυνση για περαιτέρω χρήση».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα