Νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου Alpha Bank Capital Guarantee

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2003 13:39

Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς Alpha Bank Capital Guarantee Μεγίστης Αποδόσεως εκδίδει η Alpha Bank.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους. Προσφέρουν την προοπτική υψηλής αποδόσεως, στην περίπτωση ικανοποιήσεως συγκεκριμένων συνθηκών στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το αρχικό κεφάλαιο του επενδυτή.

Το προϊόν ALPHA BANK "FTSE/ASE-20 Lock-In" συνδέεται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Το προϊόν έχει διάρκεια τριών μηνών και προσφέρει τη δυνατότητα αποκομίσεως ετησιοποιημένης αποδόσεως 4,00%, εφόσον η τιμή του δείκτη σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του προϊόντος καταστεί ίση ή μεγαλύτερη από το 110% της τιμής του στην έναρξη.

Το προϊόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank, είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η ανωτέρω προϋπόθεση για την παροχή αποδόσεως επιστρέφει στον επενδυτή το κεφάλαιο επενδύσεως.

Οι πελάτες της τράπεζας θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην ανωτέρω έκδοση έως και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2003.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα