Συνεργασία Unisystems-Emporiki Bank

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2003 11:23

Τη Unisystems επέλεξε η Emporiki Bank για την Προμήθεια, Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) της Τράπεζας, βασισμένο σε SAP πλατφόρμα.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, με τη συγκεκριμένη συμφωνία η Unisystems ανέλαβε να υλοποιήσει στην Emporiki Bank ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό έργο (turn-key project), βασισμένο στην πλατφόρμα mySAP Human Resources. Το έργο, πλήρως συμβατό με τα υπάρχοντα φυσικά και ηλεκτρονικά συστήματα της Τράπεζας, έχει ως στόχο την ενοποιημένη οργάνωση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε όλο το εύρος του συγκεκριμένου Τραπεζικού δικτύου.

Η Unisystems, μέσω της λύσης (HRMS), αναλαμβάνει να εξασφαλίσει την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, την ενοποίηση όλης της διαθέσιμης και παραγόμενης πληροφόρησης, καθώς και την ενιαία θεώρηση και διαχείριση όλων των εργαζομένων της Τράπεζας, όπου και αν απασχολούνται, σε όλο το εύρος του δικτύου της.

Επίσης, θα αναπτυχθούν οι απαιτούμενες διασυνδέσεις με το σύστημα Μισθοδοσίας όπως επίσης και με το intranet και internet site της Emporiki Bank.

Όσον αφορά την υλοποίηση του έργου, η Unisystems ανέλαβε να προμηθεύσει τον εξοπλισμό και τις απαραίτητες άδειες χρήσης για το λογισμικό mySAP Human Resources, καθώς και τις απαραίτητες υπηρεσίες παραμετροποίησης και υλοποίησης του συστήματος.

Επιπλέον, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της σε Τραπεζικά περιβάλλοντα, η Unisystems θα παράσχει μία σειρά από εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες παραμετροποίησης της υποδομής της Τράπεζας, καθώς και το interfacing και integration προς τα υπάρχοντα συστήματα του Οργανισμού.

Η Unisystems θα οργανώσει και θα εκτελέσει το έργο με στελέχη που είναι από τα πλέον έμπειρα στην εκπόνηση αντίστοιχων HRMS έργων.

Τα οφέλη που πρόκειται να αποκομίσει η Emporiki Bank από τη λειτουργία του συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) είναι πολλαπλά.

Στην ολοκλήρωσή του, το συγκεκριμένο έργο θα αναβαθμίσει και θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, προσφέροντας ακριβή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, καταργώντας τις διπλο-εγγραφές και την τήρηση πολλαπλών αρχείων και εισάγοντας μια πλειάδα από αυτοματισμούς.

Επίσης, η Τράπεζα θα επιτύχει την ορθή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, γεγονός που θα επιφέρει μειωμένα διαχειριστικά κόστη, αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς και ευελιξία στη δημιουργία αναφορών προς τη διοίκηση.

Το σύστημα θα καλύψει τις βασικές ενότητες της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού, όπως Διαχείριση Προσωπικού (Βιογραφικά, Προσλήψεις, Μεταθέσεις, Προαγωγές, ¶δειες, Παροχές, Κόστος εργαζομένων, Αποζημιώσεις, Προϋπολογισμός, Ταξίδια), Ανάπτυξη Προσωπικού (Οργανογράμματα, καριέρα, Διαχείριση θέσεων εργασίας, Αξιολογήσεις, εκπαιδεύσεις), Διαχείριση χρόνου, καθώς επίσης και Λειτουργίες ενδυνάμωσης προσωπικού.

Σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Τσούμπρη, Διευθυντή του Τραπεζικού Τομέα της Unisystems, «η επιλογή της Unisystems για την υλοποίηση του έργου SAP στην Emporiki Bank, έρχεται να προστεθεί στις εγκαταστάσεις SAP που αριθμεί ήδη η εταιρία μας στον Χρηματο-οικονομικό χώρο. Παράλληλα, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά, ότι η Unisystems είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους και αξιόπιστους υλοποιητές SAP λύσεων σε αυτόν το χώρο».

«Είμαστε σίγουροι ότι το έργο θα έχει απόλυτη επιτυχία και ότι τα αποτελέσματα θα γίνουν πλήρως ορατά σε συντομότατους χρόνους. Ο συνδυασμός της βαθιάς γνώσης της Unisystems στα Τραπεζικά περιβάλλοντα και οι εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει με SAP λύσεις σε όλη την Ελλάδα, πιστεύουμε ότι ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες επιλογής της πρότασής μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα