Έργο για τα ΕΛΤΑ ανέλαβε η Altec ABEE

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2003 14:14

Tην επέκταση του υπάρχοντος τηλεπικοινωνιακού δικτύου του Οργανισμού Ελληνικών Ταχυδρομείων ανέλαβε μετά από ανοικτό διαγωνισμό η Altec ABEE.

Η ανάθεση του έργου έγινε στo πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Η σύμβαση με τον Οργανισμό περιλαμβάνει τη μελέτη για την επέκταση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου των ΕΛΤΑ καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και του αντίστοιχου λογισμικού σε 300 νέα γραφεία, σε όλη την επικράτεια.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου, το οποίο θα υλοποιηθεί στους επόμενους έξι μήνες, υπερβαίνει το ποσό των 1.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Altec, η ολοκλήρωση του έργου αφορά στην αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου, δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης υπηρεσιών φωνής, video και multimedia, εξασφαλίζει τον καλύτερο έλεγχο και παρακολούθηση των λειτουργιών των ΕΛΤΑ, την ταχύτερη επεξεργασία στοιχείων και πληροφοριών, ενώ δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών για τον Οργανισμό.

Το νέο δίκτυο αποτελεί την τεχνολογική βάση που θα ενοποιεί όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες κάτω από ένα κοινό περιβάλλον εργασίας, αυξάνοντας έτσι τη λειτουργικότητα και την απόδοση του Οργανισμού Ελληνικών Ταχυδρομείων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα